NB weer los te koop

Noorderbreedte is weer los te koop. Fysiek in de winkel van Godert Walter in de Ebbingestraat in Groningen, maar ook digitaal via de webshop. Een abonnement is natuurlijk het gemakkelijkst – dan glijdt ons tijdschrift vanzelf bij u in de brievenbus.

TEKST
Ineke Noordhoff

We zijn blij met de connectie met Godert Walter. Via de kanalen van deze boekhandel zijn nu weer losse nummers van Noorderbreedte te koop. Noorderbreedte heeft een eigen plank gekregen  in de webshop van Godert Walter. Daar staan ook boeken van Noorderbreedte te koop.

 

[…] ik een en ander opgezocht en wat blijkt: de naam Kalkman (die ik wel kende) is een synoniem voor Engelsmanplaat. Vooral in Wierum en omgeving wordt deze oude naam nog gebruikt, vanwege de vele schelpen (=kalk) […]

[…] armoedige maar ongedwongen vertoning heen. Het eenvoudige maar prima ontbijt maakt veel goed. Deze humoristische beschrijving van het hotel is ook […]

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
vanaf €37,50