Noorderbreedte maakt zich al meer dan veertig jaar druk om het landschap en de leefomgeving in Noord-Nederland. Dat doen we via het tijdschrift Noorderbreedte, en ook met activiteiten zoals filmweekenden, themanummers, publieksevenementen, debatten, boeken en andere bijzondere uitgaven. Sluit u aan en laat u door Noorderbreedte informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!

Tijdschrift

Noorderbreedte bericht sinds 1977 als onafhankelijk tijdschrift over Noord-Nederland. Over het landschap en de cultuurhistorie, over kunst, architectuur, over de mens en zijn leefomgeving. Met in het oog springende fotografie en originele journalistieke verhalen vertellen we hoe mooi en bijzonder het hier is. Zo zijn we al decennia logboek en kompas voor het Noorden.

Noorderbreedte verschijnt vijfmaal per jaar met een reguliere uitgave. Abonnees ontvangen jaarlijks bovendien een of meer themanummers. Los van het tijdschrift verzorgt Noorderbreedte ook boeken, kunstdrukken en andere speciale uitgaven. Nieuwsgierig geworden? Wij kunnen uw steun goed gebruiken. Word abonnee of bestel het nieuwste nummer los via de webshop van Godert Walter.

Over Nb

Stichting

Stichting Noorderbreedte is een ideële, onafhankelijke organisatie. Ons doel is burgers, bestuurders, beleidsmakers, vakmensen en maatschappelijke organisaties te inspireren tot een welbewuste ontwikkeling van Noord-Nederland. We laten ons daarbij inspireren en adviseren door een groot netwerk van professionals.

Wilt u met uw bedrijf of instelling ook betrokken zijn bij Noorderbreedte? Dat kan. Mail voor informatie naar stichting@noorderbreedte.nl

Contact

Het kantoor van Noorderbreedte is gevestigd aan de
Akkerstraat 99A, 9717 KZ Groningen
Telefoon (050) 314 19 56, doorgaans bereikbaar op dinsdag

Redactie: redactie@noorderbreedte.nl
Directie: stichting@noorderbreedte.nl
Advertenties: stichting@noorderbreedte.nl
Heeft u een vraag over de ledenadministratie? Bel 088-1102033.

ISSN 0166 – 4948

Noorderbreedte abonneeservice
Noorderbreedte abonneeservice
Postbus 105
2400 AC  Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 476085 (tijdens kantooruren)
Email: noorderbreedte@ spabonneeservice.nl

Organisatie

Bestuur

Jan Wibier, voorzitter
Hero Havenga de Poel, secretaris
Monique Verhoeven, penningmeester
Otto Janssen
Rimmer Mulder
Simon Tijsma

Redactie

Merel Melief en Ineke Noordhoff, hoofdredactie

Redactie: Kim van Dam /  Maarten Meester (eindredactie) / Rieja Raven / Mark Sekuur / Leonie Wendker / Dien Wiersma /